Vanrijkelen - VRD bvba

Bankagent en verzekeringsmakelaar

 
 

 

 

 

 

U bevindt zich hier: Homepage > Ons Kantoor

 

 

 

Onze aanpak

Onze positie betekent uw voordeel.

VRD-Vanrijkelen een groot zelfstandig FINTRO-bankagent. Daarnaast zijn we weliswaar niet één van de grootste, maar wel een vaste waarde in de bemiddeling op de verzekeringsmarkt. We zijn daardoor in onze streek een vaste belangrijke en vooral betrouwbare speler in de financiële sector. De voordelen die hieruit voortvloeien, komen vooral u en goede. Wij kunnen u zo onze expertise aanbieden, en de beste voorwaarden aan een erg scherpe prijs, omwille van onze reputatie bij diverse verzekeraars en bij Fintro voor uw bankzaken.
Wij hebben een veelzijdig team van trouwe medewerkers , zodat u zeker kan zijn van de beste expertise in vele domeinen. Zo slagen we erin om voor al uw behoeftes, van sparen en beleggen over financieren en het indekken van uw risico's de juiste oplossingen te vinden.

 

Vertrouwen en professionalisme : uw belang primeert in de uitbouw van onze relatie Wij wensen een uitzonderlijke relatie met u uit te bouwen. Wij zijn niet tevreden met half werk. En U mag van ons perfectie eisen. Voor minder doen we het echt niet.
In uw belang leggen we de lat hoog: wij kozen NIET voor de "gulden regel" dat met een gemiddelde inspanning een degelijk resultaat kan bereikt worden - u hoorde vast wel van de 80-20 regel, wat betekent dat men met 20 % van de inspanning 80 % resultaat kan bekomen- "Middelmaat" willen wij u niet aanbieden. Wij willen verder gaan in alles wat we doen: verder in U begrijpen, in de eerste plaats. Om u de beste service te garanderen. Wij willen uw noden écht kennen, en dank zij onze vakkennis in bank en verzekeringen kunnen u, in vol wederzijds vertrouwen, de voor u aangepaste producten op úw maat aanbieden, aan de scherpste prijs.

 

 

U bent een tevreden klant? Dat motiveert ons om beter te doen

Klantentevredenheid drijft ons. Wij weten dat wij enkel bestaansrecht hebben omdat U ons kiest voor uw bank- en verzekeringszaken.

Kijk even in detail naar waar wij voor staan. Deze "woordenwolk" is wat wij belangrijk vinden, en hoe groter wij het belang ervan inschatten, hoe groter het woord is weergegeven.

 


word cloud

 

Uw vertrouwen: onze creativiteit, ons professionalisme, geen half werk... nooit.

U kunt ons echt vertrouwen voor het professioneel analyseren van uw behoeften - wij leveren u geen standaardoplossingen. Wij staan voor échte oplossingen, op uw maat voor uw verzekeringsrisico's én voor uw geldzaken. Wij zorgen voor het afhandelen van al uw dossiers, zodat u zich kan bezig houden met wat écht belangrijk is.

 

Wij willen DICHT bij u staan, maar VÈR voor u gaan.

En dat is geen holle slogan.