Vanrijkelen - VRD bvba

Bankagent en verzekeringsmakelaar

 
 

 

 

 

 

U bevindt zich hier: Homepage > Ons Team
 
 

 

 
 

 
 
Albert Vanrijkelen Professional Services
Albert Vanrijkelen

Albert Vanrijkelen
Zaakvoerder

 

« Voor iedere klant bieden wij een persoonlijke service aan, ongeacht voor welke doelgroep privé, zelfstandige, vrij beroep of bedrijfsleider- in dagelijkse bank, beleggingen, kredieten en verzekeringen.
U kan rekenen op een team van medewerkers die elk hun specialisatie hebben, zo komt u terecht bij een vaste medewerker die zijn materie volledig beheerst en -vooral- u persoonlijk kent en die van uw behoeften zijn prioriteit maakt » 

 

 

 

 
David Vanrijkelen Professional Services
David Vanrijkelen

David Vanrijkelen
Zaakvoerder

 

« Bankieren en verzekeren zijn complexe materies. Het is mijn drijfveer om u als klant steeds correct te informeren over uw noden en behoeften.
De klant wegwijs maken in de brede waaiers van financiële producten en verzekeringen op een eenvoudige, duidelijke en transparante manier is dan ook mijn dagelijkse taak.
Ook u persoonlijk bijstaan na een schade of een andere onvoorziene gebeurtenis behoort tot mijn visie van klanten opvolging » 

 

 

 

 
Guy Van Hoof Professional Services
Guy Van Hoof

Guy Van Hoof
Venoot - Professional Services

 

« U als klant écht tevreden maken over onze aanpak is mijn doel. Ik wil uw passie voor ondernemen steunen waar en hoe ik kan.
Bankieren gaat over techniek en kennis, maar meer nog over écht begrijpen. Begrip voor uw belang. Want Geld is belangrijk, wat men ook zegt, maar geen doel op zich. Mijn bijdrage aan uw geluk, hoe klein ook, is wat me drijft.
Ik hou van contacten, coaching en bijdragen tot persoonlijke groei. Dat is mijn definitie van een "personal banking" » 

 

 

 

 
Jean-Luc Cresis Professional Services
Jean-Luc Cresis

Jean-Luc Cresis
Sparen en Beleggen

 

« Beleggen is niet voor iedereen zo maar evident. Mijn eerste stap is vooral luisteren naar de klant. Begrijpen wat hij wil, hoe hij denkt.
Daarna kunnen we het echte beleggingsgesprek beginnen. We zullen steeds correct en uiterst transparant met de klant omgaan. Enkel op deze manier groeit het vertrouwen, en dat is essentieel.
Zo doe ik het al 30 jaar, en zo zal ik blijven werken » 

 

 

 

 
Herman Collen Professional Services
Herman Collen

Herman Collen
Verzekeringen

 

« Sinds 1997 zijn verzekeringen mijn passie en werkterrein. Elke dag opnieuw en vol overgave doe ik alles om privépersonen, zelfstandigen en bedrijven correct te informeren en advies te geven in de complexe wereld van de verzekeringen.
Ik wil vooral een vertrouwenspersoon zijn waarop men kan rekenen in goede tijden als we uw behoeften bespreken, maar misschien meer nog in moeilijke omstandigheden als er zich een schadegeval heeft voorgedaan » 

 

 

 

 
Patrick Christens Professional Services
Patrick Christens

Patrick Christens
Sparen en Beleggen - Personal Finance

 

« Beleggen is oplossingen zoeken. Met U praten, uw situatie begrijpen, uw plannen analyseren.
Daarna bespreken wij samen mogelijke oplossingen. Dat gaat enkel door intensief samen te werken, en zo tot optimale conclusies te komen. Dat is mijn doel: het voor u optimale plan uit te werken en uit te voeren.
Dit is geen eenmalige bezigheid. We zullen mekaar regelmatig zien om de situatie te evalueren, in functie van wijzigingen die zich bij u of op de beleggersmarkt kunnen voordoen, en waar nodig continu bijsturen » 

 

 
Filip Boffin Professional Services
Filip Boffin

Filip Boffin
Kredieten

 

« Bankieren in mensentaal: verstaanbaar, correct en duidelijk. Oplossingen aanreiken, door te luisteren naar wat u écht wil, niet u het standaardproduct aanreiken dat de bank voor je heeft klaar liggen.
Ik wil u graag helpen en begeleiden in het najagen van uw dromen: een huis, een nieuwe auto Financieren en bankieren op maat, en met een hart: daar doe ik het voor. » 

 

 

 

 
Ines Van Den Eynde Professional Services
Ines Van Den Eynde

Ines Van Den Eynde
Bankzaken

 

« Ik wil u een persoonlijke dienstverlening geven. Ik wil begrip tonen voor om het even welke situatie en inspelen op uw behoeften. Uw behoeften zijn mijn opportuniteiten en ik zal er alles aan doen om die positief te behandelen. Uw tevredenheid is van het allergrootste belang, en mijn drijfveer om elke dag opnieuw het beste van mezelf te geven. » 

 

 

 

 
Brigitte Holsbeek Professional Services
Brigitte Holsbeek

Brigitte Holsbeek
Bankzaken

 

« Ik wil de klant een persoonlijke aanpak aanbieden, op een professionele manier. U heeft gewoon recht op een persoonlijk contact. U bent geen nummer, en heeft u problemen, dan zijn wij er om die zo mogelijk mee op te lossen. » 

 

 

 

 
 
Brigitte Holsbeek Professional Services