Ons team

 

 

Albert Vanrijkelen 
Zaakvoerder

« Voor iedere klant bieden wij een persoonlijke service aan, ongeacht voor welke doelgroep privé, zelfstandige, vrij beroep of bedrijfsleider- in dagelijkse bank, beleggingen, kredieten en verzekeringen. 
U kan rekenen op een team van medewerkers die elk hun specialisatie hebben, zo komt u terecht bij een vaste medewerker die zijn materie volledig beheerst en -vooral- u persoonlijk kent en die van uw behoeften zijn prioriteit maakt » 

David Vanrijkelen 
Bestuurder

« Bankieren en verzekeren zijn complexe materies. Het is mijn drijfveer om u als klant steeds correct te informeren over uw noden en behoeften.
De klant wegwijs maken in de brede waaiers van financiële producten en verzekeringen op een eenvoudige, duidelijke en transparante manier is dan ook mijn dagelijkse taak.
Ook u persoonlijk bijstaan na een schade of een andere onvoorziene gebeurtenis behoort tot mijn visie van klanten opvolging » 

Jean-Luc Cresis 
Sparen en Beleggen

« Beleggen is niet voor iedereen zo maar evident. Mijn eerste stap is vooral luisteren naar de klant. Begrijpen wat hij wil, hoe hij denkt.
Daarna kunnen we het echte beleggingsgesprek beginnen. We zullen steeds correct en uiterst transparant met de klant omgaan. Enkel op deze manier groeit het vertrouwen, en dat is essentieel. 
Zo doe ik het al 30 jaar, en zo zal ik blijven werken » 

Herman Collen 
Verzekeringen

« Sinds 1997 zijn verzekeringen mijn passie en werkterrein. Elke dag opnieuw en vol overgave doe ik alles om privépersonen, zelfstandigen en bedrijven correct te informeren en advies te geven in de complexe wereld van de verzekeringen. 
Ik wil vooral een vertrouwenspersoon zijn waarop men kan rekenen in goede tijden als we uw behoeften bespreken, maar misschien meer nog in moeilijke omstandigheden als er zich een schadegeval heeft voorgedaan » 

Patrick Christens 
Sparen en Beleggen - Personal Finance

« Beleggen is oplossingen zoeken. Met U praten, uw situatie begrijpen, uw plannen analyseren.
Daarna bespreken wij samen mogelijke oplossingen. Dat gaat enkel door intensief samen te werken, en zo tot optimale conclusies te komen. Dat is mijn doel: het voor u optimale plan uit te werken en uit te voeren.
Dit is geen eenmalige bezigheid. We zullen mekaar regelmatig zien om de situatie te evalueren, in functie van wijzigingen die zich bij u of op de beleggersmarkt kunnen voordoen, en waar nodig continu bijsturen » 

Brigitte Holsbeek 
Bankzaken

« Ik wil de klant een persoonlijke aanpak aanbieden, op een professionele manier. U heeft gewoon recht op een persoonlijk contact. U bent geen nummer, en heeft u problemen, dan zijn wij er om die zo mogelijk mee op te lossen. » 

Filip Boffin 
Kredieten

« Bankieren in mensentaal: verstaanbaar, correct en duidelijk. Oplossingen aanreiken, door te luisteren naar wat u écht wil, niet u het standaardproduct aanreiken dat de bank voor je heeft klaar liggen.
Ik wil u graag helpen en begeleiden in het najagen van uw dromen: een huis, een nieuwe auto Financieren en bankieren op maat, en met een hart: daar doe ik het voor. » 

Ines Van Den Eynde 
Bankzaken

« Ik wil u een persoonlijke dienstverlening geven. Ik wil begrip tonen voor om het even welke situatie en inspelen op uw behoeften. Uw behoeften zijn mijn opportuniteiten en ik zal er alles aan doen om die positief te behandelen. Uw tevredenheid is van het allergrootste belang, en mijn drijfveer om elke dag opnieuw het beste van mezelf te geven. »